ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Η υπεύθυνη διεκδίκηση οδηγεί σε σημαντικά αποτελέσματαΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Η υπεύθυνη διεκδίκηση οδηγεί σε σημαντικά αποτελέσματα

Προχωρούν κανονικά οι μονιμοποιήσεις για τη νέα χρονιά, μετά την απόφαση της Επιτροπής Οικονομικών

Χωρίς κανένα πρόβλημα και σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να προχωρήσουν οι μονιμοποιήσεις συναδέλφων και στην επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018, μετά την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών να προχωρήσει στην αποπαγοποίηση 420 θέσεων εργασίας. Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει όλους όσους δεν καταφεύγουν στις εύκολες λύσεις του μηδενισμού και της ανούσιας πολεμικής. Δικαιώνει την άποψη ότι πριν φτάσουμε στα άκρα, πρέπει να έχουμε την υπομονή και την ικανότητα να διεκδικούμε. Φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, ότι η ψύχραιμη και μεθοδική προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα.

Ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θέτουμε ως προτεραιότητα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων. Αυτή είναι η αποστολή μας και οι όροι εντολής μας από την πλατιά μάζα των εκπαιδευτικών. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ουσία και τα αποτελέσματα. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, η υπόσκαψη, οι θεωρίες, οι κινδυνολογίες και οι φιλοσοφίες δεν έχουν σχέση με την ουσία του συνδικαλιστικού έργου.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα και σοβαρά, με άμεσους στόχους τη διευθέτηση ζητημάτων, όπως είναι το καθεστώς των συναδέλφων αορίστου χρόνου, το κεφάλαιο του σχεδίου υπηρεσίας των Αντικαταστατών, τη διεύρυνση του διοικητικού χρόνου των διευθυντικών ομάδων των σχολικών μονάδων, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και του αναλφαβητισμού και άλλα κρίσιμα θέματα.   

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

03/03/2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio