ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Απογοήτευση και ερωτηματικά προκαλεί ο εκνευρισμός και παροξυσμός από την ΑΚΙΔΑΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Απογοήτευση και ερωτηματικά προκαλεί ο εκνευρισμός και παροξυσμός από την ΑΚΙΔΑ

Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε τις προσωπικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών μας

Αρνητική εικόνα και αφορμές για προσβλητικά σχόλια για τον κλάδο των εκπαιδευτικών, προκαλούν ενέργειες και συμπεριφορές παρατάξεων και συνδικαλιστικών στελεχών, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Αυτές οι συμπεριφορές είναι ακόμη πιο ενοχλητικές, όταν προέρχονται από αυτούς που για μια ολόκληρη χρονιά μάς έσυραν σε ανούσιες ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα.

Ο εκνευρισμός της απομονωμένης ηγεσίας της ΑΚΙΔΑ είναι και πάλι φανερός. Σπεύδουν να δημιουργήσουν σκηνικό κρίσης, γιατί μόνο εκεί έμαθαν να λειτουργούν. Στα «επιτεύγματά» τους: επιβλαβείς αποφάσεις, ανούσιες επιστολές, αλλά και κενές περιεχομένου απειλές. Ακόμη, «φιλοσοφικές προσεγγίσεις», ξένες ως προς την αποστολή και το έργο του δασκάλου.

Ως Παράταξη, καταγγέλλουμε δημόσια τις προσωπικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών μας και δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τη συνέχιση αυτής της κατάστασης. Τα στελέχη της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ λειτουργούν μέσα στην ελευθερία της σκέψης και τη Δημοκρατία, που τους επιτρέπει η δική μας πορεία και κουλτούρα. Τα στελέχη μας είναι έτοιμα να δεχθούν κριτική. Όχι, όμως, προσωπικές και προκλητικές επιθέσεις. Ως Παράταξη θα θωρακίσουμε τα στελέχη μας και ταυτόχρονα θα υπερασπιστούμε τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μας.

Ο διδασκαλικός κόσμος έχει κουραστεί από τα μεγάλα λόγια και τα «κούφια» συνθήματα που καθημερινά «παπαγαλίζει» η συγκεκριμένη μικρή ομάδα των στελεχών της ΑΚΙΔΑ. Ο διδασκαλικός κόσμος θα κρίνει αυτούς, που κατάφεραν να μας βάλουν στη γωνιά, μετρώντας μόνο απώλειες κι όχι κέρδη. Θα κρίνει, όμως και εμάς, που πριν τη λαίλαπα του παροξυσμού, καταφέραμε να περάσουμε θέσεις και απόψεις που χωρίς αυτές σήμερα τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα.

Εμείς, δεν θα ακολουθήσουμε την ηγεσία της ΑΚΙΔΑ στον κατήφορο που έχει επιλέξει να βαδίσει. Στη «λασπολογία» τους θα συνεχίσουμε να απαντάμε μόνο με έργα.

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

19/02/2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio