ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Απαιτούμε κατοχύρωση των Αντικαταστατών-Συμβασιούχων δάσκαλων, ανάλογη με αυτή των νοσηλευτώνΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Απαιτούμε κατοχύρωση των Αντικαταστατών-Συμβασιούχων δάσκαλων, ανάλογη με αυτή των νοσηλευτών

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θέτει το θέμα ενώπιον της Γραμματείας και του ΔΣ της ΠΟΕΔ

Η ΠΑΔΕΔ ΠΑΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καταγράφει ως θετική εξέλιξη τη σημερινή συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και την ΠΑΣΥΔΥ για αποπαγοποίηση 185 θέσεων εργασίας για νοσηλευτές. Όπως προκύπτει από τη σημερινή συμφωνία οι έκτακτοι υπάλληλοι στον ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό τομέα, με συμπληρωμένη 30μηνη υπηρεσία, θα μετατρέπονται σε εργοδοτούμενους αορίστου χρόνου.

Ως Παράταξη θεωρούμε πως ανάλογη προσέγγιση με τους έκτακτους νοσηλευτές σωστό είναι να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση και σε άλλους τομείς της δημόσιας υπηρεσίας. Κατ’ επανάληψη έχουμε θέσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων Αντικαταστατών και Συμβασιούχων. Πιστεύουμε πως πλέον δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να διευθετηθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα και να τερματιστεί η αγωνία και η αβεβαιότητα Συμβασιούχων και Αντικαταστατών συναδέλφων.

Σημειώνουμε, επίσης, πως θα πρέπει να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας εκτάκτων δύο ταχυτήτων στη δημόσια υπηρεσία. Τέτοιου είδους φαινόμενα θα δημιουργήσουν αλυσιδωτά προβλήματα.

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θα θέσει το συγκεκριμένο θέμα τόσο στη Γραμματεία της ΠΟΕΔ όσο και στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ και θα ζητήσει από τις υπόλοιπες παρατάξεις την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

08/02/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio