ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Η ΠΟΕΔ στέκεται αλληλέγγυα προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Δημόσιας ΥγείαςΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Η ΠΟΕΔ στέκεται αλληλέγγυα προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Δημόσιας Υγείας

Η ΠΟΕΔ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Οι κυβερνητικοί γιατροί για μια ακόμα φορά, με μέτρα αντίδρασης αυτή τη φορά, ενημερώνουν την κοινή γνώμη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια Νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας.

Η Οργάνωση των Εκπαιδευτικών της Δημοτικής Εκπαίδευσης κρίνει αναγκαίο η Πολιτεία να εγκύψει με σοβαρότητα στο καίριο ζήτημα της υποστελέχωσης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και να δώσει στον Κύπριο ασθενή, πολίτη και φορολογούμενο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δικαιούται.

Οι Κύπριοι ασθενείς έχουν δικαίωμα έγκαιρης και ποιοτικής περίθαλψης. Το προσωπικό των νοσηλευτηρίων έχει την επιστημονική κατάρτιση αλλά και τη διάθεση να την παράσχει. Απαιτείται όμως ενίσχυση του σε ανθρώπινο δυναμικό. Η Πολιτεία οφείλει να το παράσχει.

Καταδικάζει ακόμα τις δημόσιες δηλώσεις τόσο της ΟΕΒ όσο και Κομματικών και Πολιτειακών αξιωματούχων που αναθεματίζουν το δημοκρατικό δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και τους καλεί να σεβαστούν τη δημοκρατική λειτουργία της Κοινωνίας και με ουσιαστικό διάλογο να δώσουν διεξόδους στα αδιέξοδα που η επιθετική λιτότητα δημιούργησε στον χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Ως εκ τούτου η ΠΟΕΔ στέκεται αλληλέγγυα προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Δημόσιας Υγείας. Συγκεκριμένα δε, υποστηρίζει τη θέση για μη αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης, υιοθετώντας την επιχειρηματολογία που απαντά στο ζητούμενο της ποιότητας ζωής των εργαζομένων και της ανανέωσης του επιστημονικού προσωπικού.

ΠΟΕΔ

03/02/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio