ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΥΠΠ: Καμία επιπρόσθετη φορολόγηση στους εκπαιδευτές με αγορά υπηρεσιώνΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

ΥΠΠ: Καμία επιπρόσθετη φορολόγηση στους εκπαιδευτές με αγορά υπηρεσιών

Αναφορικά με σημερινές αναφορές στα ΜΜΕ που αφορούν στην καταβολή ΦΠΑ 19% από αδιόριστους εκπαιδευτικούς που εργάζονται με αγορά υπηρεσιών σε διάφορα απογευματινά και βραδινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Επιμορφωτικά Κέντρα, Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, Απογευματινά Προγράμματα Ολοήμερων Σχολείων, Μουσικά και Αθλητικά Γυμνάσια και Λύκεια, Εσπερινές Τεχνικές Σχολές, Σχολικές Δράσεις), το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) διευκρινίζει τα ακόλουθα:

    Οι εκπαιδευτές που παρέχουν υπηρεσίες στο ΥΠΠ για τα πιο πάνω προγράμματα, και ο κύκλος εργασιών τους δεν υπερβαίνει τις €15.600,δεν είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν ΦΠΑ στο ΥΠΠ για τις υπηρεσίες τους.

    Οι εκπαιδευτές που παρέχουν υπηρεσίες στο ΥΠΠ για τα πιο πάνω προγράμματα, και ο κύκλος εργασιών τους υπερβαίνει τις €15.600, είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν τον ΦΠΑ στο ΥΠΠ μέσω των τιμολογίων που εκδίδουν. Το ΥΠΠ καταβάλλει στη συνέχεια τον ΦΠΑ στους εκπαιδευτές, τον οποίο έχουν υποχρέωση να καταβάλουν οι ίδιοι στο Τμήμα Φορολογίας.

Επομένως, καθίσταται σαφές ότι οι εκπαιδευτές που παρέχουν υπηρεσίες στο ΥΠΠ για τα πιο πάνω προγράμματα(είτε ο κύκλος εργασιών τους υπερβαίνει τις €15.600 είτε δεν υπερβαίνει τις €15.600) δεν έχουν καμία επιπρόσθετη φορολόγηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio