ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας πραγματοποίησε στις 8 Ιανουαρίου την κοπή της βασιλόπιτταςΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας πραγματοποίησε στις 8 Ιανουαρίου την κοπή της βασιλόπιττας

2016!!! Μια καινούργια χρονιά απλώνεται μπροστά μας! Ελπίδα και αισιοδοξία απαραίτητες για τη θετική αντιμετώπιση της ζωής. Προσπάθεια και επιμονή απαραίτητες για την επιτυχία. Συνεργασία, φιλία και αλληλοβοήθεια, απαραίτητες σε όλα τα συλλογικά όργανα, σε όλες τις ομάδες.

Σε αυτά τα πλαίσια έχει κινηθεί η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία από το 1981 που ιδρύθηκε. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται ακόμα. Ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορίας Λευκωσίας έχει αποδείξει πως όλες οι  προαναφερθείσες αρετές κυριαρχούν στις σχέσεις των μελών και στελεχών της.

Η διοργάνωση και πραγματοποίηση των όσων τόσων συνεδρίων, οι φιλανθρωπικές δράσεις, οι εικαστικές εκδηλώσεις, οι βραδιές διασκέδασης κάνουν εμφανή την παρουσία της στα διδασκαλικά και όχι μόνο δρώμενα της πρωτεύουσας. Έντονη παρουσία, φυσικά, και στα συνδικαλιστικά. Μέλημά της ο διδασκαλικός κόσμος, τα παιδιά και το μέλλον της πατρίδας.

Με την ευχή αλλά και με στόχο η νέα χρονιά να είναι όσο το δυνατό πιο εποικοδομητική σε όλους τους τομείς, η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, την κοπή της βασιλόπιττας. Με μέλη και φίλους να δίνουν το παρόν τους, σε κλίμα χαλαρό και φιλικό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής έκοψε την πίττα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, λοιπόν σε όλους μας!!!

ΡΕΒΕΚΚΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΙΕΡΗ

Πρόεδρος ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορίας Λευκωσίας

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio