ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Φίλιος Φυλακτού: Ανεπιθύμητος για την ΠΟΕΔ ο πρύτανης Χριστοφίδης στο διάλογο για την παιδείαΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Φίλιος Φυλακτού: Ανεπιθύμητος για την ΠΟΕΔ ο πρύτανης Χριστοφίδης στο διάλογο για την παιδεία

Η Γραμματεία της ΠΟΕΔ σε σημερινή συνεδρία της αποφάσισε να κηρύξει ανεπιθύμητο τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνο Χριστοφίδη στο διάλογο για την παιδεία. Η απόφαση ελήφθη με αφορμή τις τοποθετήσεις σε άρθρο του πρύτανη για την ποιότητα της δημόσιας εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού στο Paideia-News, η Γραμματεία της Οργάνωσης των Δασκάλων ως πρώτη αντίδρασή της στις λαϊκίστικες θέσεις του Πρύτανη, αποφάσισε να ενημερώσει τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή ότι δεν πρόκειται να παρακαθίσει μαζί με τον Χριστοφίδη πλέον, σε καμιά συνεδρία για θέματα που αφορούν την παιδεία.

Ο κ. Φυλακτού συνεχίζοντας εκφράζει την ελπίδα ότι «η πανεπιστημιακή κοινότητα δεν υιοθετεί τις "δικτατορικές θέσεις" του πρύτανη, με τι οποίες τορπιλίζει κάθε προσπάθεια διαλόγου και μηδενίζει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για εκσυγχρονισμό της παιδείας μας.

Επίσης αναφέρει ότι αναμένει  να δει το επόμενο βήμα του πρύτανη, ώστε να διαπιστώσει ποιος είναι και ο απώτερος του στόχος του.

Σύμφωνα κ. Φυλακτού, η ΠΟΕΔ θα ζητησει από το Υπουργείο Παιδείας να της κοινοποιηθούν οι εμπιστευτικές εκθέσεις των διεθνών ερευνών που γίνονται από το 1995 από τον εθνικό φορέα που ειναι το ΚΕΕΑ του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Τέλος, ο κ. Φυλακτού είπε ότι αύριο Τρίτη αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΕΔ.

paideia news

04/01/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio