ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΕΔ: ΚΕ' Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής ΕκπαίδευσηςΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

ΚΛΑΔΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΕΔ:  ΚΕ' Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

 

Η Κλαδική Επιτροπή Διευθυντών Δημοτικής Εκπαίδευσης διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Κλαδικής Επιτροπής Διευθυντών Δημοτικής Εκπαίδευσης με θέμα «Συμβολή της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας στη Βελτίωση των Μαθησιακών Αποτελεσμάτων: από τη Θεωρία στην Πράξη» σε συνεργασία με την ΕΕ ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία, από τις 8:15 - 13:30.

Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης έχει παραχωρήσει άδεια απουσίας, σε όσους/ες διευθυντές/ντριες θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο συνέδριο. Άδεια συμμετοχής στο συνέδριο έχουν, επίσης, όλοι/ες οι βοηθοί διευθυντές/ριες, που ασκούν καθήκοντα διευθύνοντα/ουσας, στα σχολεία.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και οι λεπτομέρειες που αφορούν στο συνέδριο και στα παράλληλα εργαστήρια. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα πρέπει να εγγραφούν σε ένα παράλληλο εργαστήριο του συνεδρίου, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://www.pi.eggrafes.ac.cy. Οι εγγραφές στην πλατφόρμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου θα διεξαχθούν από τις 13 μέχρι τις 25 Μαρτίου 2015.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή στα παράλληλα εργαστήρια του συνεδρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Μιχάλη Μάγο (Ηλ.ταχυδρομείο: magos.m@cvearn.pi.ac.cv, Τηλ.επικοινωνίας: 22402351).

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΧΑΡΤΗΣ χώρου συνεδρίου

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio