ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Frederick στο Πρόγραμμα Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο ΑνάπτυξηΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg
Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Frederick στο Πρόγραμμα Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Frederick, στα πλαίσια του συστήματος υποτροφιών του, παραχωρεί υποτροφίες σε εκπαιδευτικούς της Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο καινοτόμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και 5 χρόνια έχει δημιουργηθεί στη βάση των διεθνών δεδομένων που ισχύουν για την Εκπαίδευση το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη στην Ανώτατη Εκπαίδευση, συνεκτιμώντας παράλληλα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες για το συγκεκριμένο αντικείμενο στο εκπαιδευτικό σύστημα του τόπου μας.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

        Δύο (2) υποτροφίες, 50% για εκπαιδευτικούς προδημοτικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν τα μισά δίδακτρα του προγράμματος,

        Τέσσερις (4) υποτροφίες, 30% για εκπαιδευτικούς προδημοτικής εκπαίδευσης,

        Δύο (2) υποτροφίες, 50% για εκπαιδευτικούς δημοτικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν τα μισά δίδακτρα του προγράμματος,

        Τέσσερις (4) υποτροφίες, 30% για εκπαιδευτικούς δημοτικής εκπαίδευσης,

Οι υποτροφίες αφορούν ανάλογα το 50% και το 30% του συνολικού κόστους του προγράμματος €6.525, (€ 3.262) και (€ 4.567) αντίστοιχα. Η διάρκεια του μεταπτυχιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη», είναι 18 μήνες για φοιτητές με πλήρη φοίτηση, ενώ προσφέρεται και για φοιτητές με μερική φοίτηση, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την παρακολούθηση του προγράμματος σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, από διακεκριμένους καθηγητές Πανεπιστημίων της Κύπρου και της Ελλάδας, καθώς και άλλους προσοντούχους επιστήμονες. Οι ώρες των μαθημάτων είναι απογευματινές και βραδινές.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2014. Οι υποψήφιοι θα κριθούν από ειδική ακαδημαϊκή επιτροπή του Πανεπιστημίου βάσει:

-        Ακαδημαϊκής Επίδοσης πρώτου πτυχίου

-        Επαγγελματικής πείρας

-        Επιτυχίας σε προσωπική συνέντευξη

Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, του τρόπου διδασκαλίας, της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, και άλλων σχετικών θεμάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.ac.cy) ή στο Γραφείο Εγγραφών (τηλ. 22431355, email: info@frederick.ac.cv).

Το Πανεπιστήμιο Frederick συναισθανόμενο τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας ένεκα της οικονομικής κρίσης, παραμένει αρωγός στους φοιτητές και τους διευκολύνει στην αποπληρωμή των διδάκτρων τους, παρέχοντας επιπλέον εκπτώσεις σε οικονομικά δυσπραγούντες φοιτητές.

 

Με εκτίμηση

 

Μιχαήλ Φρείδερίκου Πρόεδρος Συμβουλίου

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio