ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΥΠΠ: Νέα Διαδικασία Παρέμβασης στο Σχολείο για Χειρισμό Παιδιών με Πιθανές Μαθησιακές, Συναισθηματικές ή άλλες ΔυσκολίεςΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

ΥΠΠ: Νέα Διαδικασία Παρέμβασης στο Σχολείο για Χειρισμό Παιδιών με Πιθανές Μαθησιακές, Συναισθηματικές ή άλλες Δυσκολίες (Μηχανισμός Εντοπισμού και Στήριξης)

 

Μετά από απόφαση του Συμβουλίου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, είχε συσταθεί υποεπιτροπή από εκπροσώπους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, των εκπαιδευτικών οργανώσεων και των οργανωμένων γονέων, για τροποποίηση του Μηχανισμού Εντοπισμού και Στήριξης Παιδιών με Μαθησιακά, Συναισθηματικά και άλλα Προβλήματα (ΜΕΣ).

Αφού τροποποιήθηκε η διαδικασία και τα σχετικά έντυπα, εφαρμόστηκε πιλοτικά στην επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου και αξιολογήθηκε. Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης διαμορφώθηκε Νέα Διαδικασία Παρέμβασης για χειρισμό παιδιών με πιθανές Μαθησιακές, Συναισθηματικές ή άλλες Δυσκολίες, η οποία εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και αποφασίστηκε να εφαρμοστεί παγκύπρια.

Παρακαλώ όπως η εφαρμογή της Νέας Διαδικασίας, όπως αυτή περιγράφεται στα επισυναπτόμενα παραρτήματα, τηρείται πιστά. Σημειώνεται ότι θα προγραμματιστούν ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με την εφαρμογή της νέας διαδικασίας στα σχολεία.

 

(Ηλίας Μαρκάτζης) Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Επαγγελματική Εκπαίδευσης

(Σάββας Αντωνίου) Αν. Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Εκπαίδευσης

και     (Ελπιδοφόρος Νεοκλέους) Διευθυντής Δημοτικής  

 

Έντυπο 1 dde4241b

Έντυπο 2 dde4241c

Επισυναπτόμενο με πληροφορίες για τη  νέα διαδικασία dde4241d

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio