ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Πάφου: Παραδόθηκαν τα έσοδα από ακόμα δύο εργαστήρια για φιλανθρωπικό σκοπόΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Πάφου: Παραδόθηκαν τα έσοδα από ακόμα δύο εργαστήρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Παγκύπρια Δημοκρατική Έπαλξη Δασκάλων και Νηπιαγωγών (ΠΑ.Δ.Ε.Δ.) Πρωτοπορία Πάφου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε σειρά βιωματικών εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς της Πάφου. Η είσοδος για κάθε εργαστήρι ήταν 5 ευρώ και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μετά την παράδοση των εσόδων από τα δύο πρώτα βιωματικά εργαστήρια ακολούθησε η διάθεση των εσόδων από άλλα δύο εργαστήρια, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία Πάφου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Επιφανίου στις 02 Απριλίου 2014 για την παρουσιάση του βιβλίου «Με το χέρι στο μικρόφωνο».

Συγκεκριμένα ποσό 140 ευρώ, που αποτελεί έσοδο από το βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Το μιούζικαλ στο μάθημα της Μουσικής και στις σχολίκες εκδηλώσεις» με εισηγήτρια την κα Ειρήνη Χριστοφορίδου, παραχωρήθηκε για αγορά κουπονιών για τρόφιμα και παραδόθηκαν στην Πρόεδρο του Τμήματος Νέων Ερυθρού Σταυρού Πάφου κα Νατάσα Φλουρή.

Ποσό 210 ευρώ, έσοδο από το βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Θεατρικό παιχνίδι: Αξιοποίηση του παραμυθιού «Το δώρο της παπλωματούς», στα πλαίσια του στόχου της ενεργούς πολιτότητας»με εισηγήτρια την κα Δήμητρα Σωκράτους , μοιράστηκε εξίσου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Παραδόθηκαν αντίστοιχα στον κ. Αντρέα Σωτηριάδη, Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Πάφου και στην κα Άντρη Αβραάμ, Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio