ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Δεν τα βρίσκουν εκπαιδευτικοί και Υπ. Παιδείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO Της Μαρίνας ΧατζηκώσταΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Δεν τα βρίσκουν εκπαιδευτικοί και Υπ. Παιδείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO Της Μαρίνας Χατζηκώστα

 

Δίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε η ΠΟΕΔ, ενώ και η ΟΕΛΜΕΚ μελετά δραστικά μέτρα αντίδρασης στο σύστημα διορισμού που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Οι εμπλεκόμενοι φορείς και εκπρόσωποι κομμάτων είχαν ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

 

Δεν τα βρήκαν και πάλι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και ο Υπουργός Παιδείας, οι οποίοι είχαν συνάντηση ενημέρωσης για τις αλλαγές που αποφάσισε το Υπουργείο σχετικά με το νέο σύστημα διορισμού.

 

Η ΠΟΕΔ έχει ήδη αποφασίσει δύωρη στάση εργασίας, για τις έντεκα Δεκεμβρίου, από τις επτά και μισή το πρωί μέχρι τις εννέα και πέντε.

 

Οπως εξήγησε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Φίλιος Φυλακτού, το Υπουργείο Παιδείας δεν τους αφήνει άλλο περιθώριο.

 

Οι αλλαγές που πρότεινε ο Υπουργός Παιδείας εστιάζονται στους τρόπους μοριοδότησης. Αυξήθηκε η περίοδος εφαρμογής του νέου συστήματος στα 6 χρόνια, με πλήρη υιοθέτηση το 2020, λαμβάνονται υπόψη με μεγαλύτερη μοριοδότηση τα σχετικά με την εκπαίδευση ακαδημαϊκά προσόντα, ενώ θα λαμβάνεται το έτος κατάθεσης του πτυχίου και όχι το έτος απόκτησης.

Υπολογίζεται δε ότι 487 εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων, θα μονιμοποιηθούν το 2014.

Οι έκτακτοι και συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμη Πολυβίου, δεν διασφαλίζονται.

Η ΟΕΛΜΕΚ θα συνεδριάσει την Δευτέρα προκειμένου να λάβει αποφάσεις για συγκεκριμένα μέτρα αντίδρασης.

Στη σύσκεψη, στο Υπουργείο Παιδείας, συμμετείχαν και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων καθώς και εκπρόσωποι μαθητών και γονέων.

 

http://www.ant1iwo.com/kypros/2013/11/29/den-ta-nriskoyn-ekpaideytikoi-kai-yp-pai/

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio