ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Κτυπά κουδούνι στα Δημοτικά Σχολεία. Της Μαρίνας ΧατζηκώσταΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑimg

Κτυπά κουδούνι στα Δημοτικά Σχολεία. Της Μαρίνας Χατζηκώστα 08/09/2013

 

Στα θρανία επιστρέφουν αύριο οι μαθητές των Δημοτικών. Το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά θα χτυπήσει στις 8 παρά τέταρτο το πρωί.

 


 

Καλοκαίρι τέλος για τους μαθητές νηπιακής και δημοτικής εκπαίδευσης, αφού αύριο χτυπά το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Οι προεργασίες του Υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δημοτικής εκπαίδευσης έχουν ολοκληρωθεί, όλα τα απαραίτητα μέτρα στα σχολικά εργοτάξια έχουν ληφθεί και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στις θέσεις τους.

Τυχόν ελλείψεις θα διαφανούν και θα διευθετηθούν άμεσα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Φίλιο Φυλακτού.

Σύμφωνα με τον κύριο Φυλακτού το έργο των εκπαιδευτικών φέτος, είναι σημαντικότερο από ποτέ, λόγω της οικονομικής κρίσης και των ιδιαίτερων συνθηκών που αναγκάζονται να βιώνουν εκατοντάδες παιδιά.

 

Οι μαθητές των Δημοτικών θα σχολάσουν στη 1 και πέντε. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στα δημόσια νηπιαγωγεία.

 

http://www.ant1iwo.com/kypros/2013/09/08/ktypa-koydoyni-sta-dhmotika-sxoleia/

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio