ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ την αίτησή σας για τα Οδοιπορικά για Μετακινούμενους Εκπαιδευτικούς για την Σχολική Χρονιά 2012-2013ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ την αίτησή σας για τα Οδοιπορικά για Μετακινούμενους Εκπαιδευτικούς για την Σχολική Χρονιά 2012-2013

 

Έχω οδηγίες ν' αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και παρακαλώ όπως το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 28/2/13, στείλετε συμπληρωμένα τα πιο κάτω έντυπα στο Λογιστήριο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, γωνία Κίμωνος και Θουκιδίδη, 1434 Λευκωσία:

 

α) 'Εντυπο με τα προσωπικά στοιχεία Μετακινούμενου Εκπαιδευτικού (συν. έντυπο 1) το οποίο θα πρέπει να είναι υπογραμμένο από το Διευθυντή του σχολείου της έδρας του εκπαιδευτικού. Το έντυπο θα πρέπει να συνοδεύεται με αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον εκπαιδευτικό που θα το χρησιμοποιεί θα πρέπει να επισυνάπτεται γραπτή εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη για χρήση του αυτοκινήτου για υπηρεσιακούς λόγους από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

 

β) Για νέους δικαιούχους εξουσιοδότηση για πληρωμή από το FIMAS με έμβασμα (συν.έντυπο 2) μαζί με αντίγραφο του Τραπεζικού Λογαριασμού στο οποίο θα φαίνονται ΜΟΝΟ το όνομα και διεύθυνση της Τράπεζας, το όνομα του δικαιούχου και ο Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού IBAN.

 

Σημειώνεται ότι Οδοιπορικά δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί:

1.       Που μετακινούνται σε δυο ή περισσότερα σχολεία, με την προϋπόθεση ότι η διαδρομή από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο στο οποίο μετακινούνται, είναι μεγαλύτερη από την διαδρομή από τον τόπο διαμονή τους στην έδρα τους. Στην περίπτωση αυτή δικαιούνται οδοιπορικά για τη διαφορά των δύο αποστάσεων.

2.       'Οσοι εκπαιδευτικοί είναι διορισμένοι σε δύο ή περισσότερα σχολεία στην ίδια πόλη και μετακινούνται την ίδια μέρα στα σχολεία αυτά.

 

 

 

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 1434 Λευκωσία Τηλ: 22 800 600 φαξ: 22 305171 Ιστοσελίδα: http://www.moec.gov.cy

Το δελτίο πληρωμής οδοιπορικών Γ.Λ. 16 και Γ.Λ. 16Α θα πρέπει να υποβάλλεται στο Λογιστήριο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ορθά συμπληρωμένο και υπογραμμένο από το Διευθυντή του σχολείου στο οποίο μετακινείται ο εκπαιδευτικός. Τα έντυπα οδοιπορικών για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2012-Ιουνίου 2013 θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουλίου, 2013, σε δύο διαφορετικά έντυπα (ένα έντυπο για την περίοδο 9/2012-12/2012 και δεύτερο έντυπο για την περίοδο 01/2013-6/2013). Ευθύνη για την έγκαιρη υποβολή των εντύπων έχουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

 

Διευκρινίζεται ότι:

1.       Σύμφωνα με τις πρόνοιες των εδαφίων 35-38 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας (Απολαβές, Επιδόματα και άλλα Οικονομικά Ωφελήματα των Δημοσίων Υπαλλήλων) Κανονισμών του 1995 (Κ.Δ.Π. 175/95) (Παράρτημα Ι) όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το πιο οικονομικό μεταφορικό μέσο και όπου είναι δυνατή η χρήση υπεραστικών ταξί θα καταβάλλεται το ανάλογο κόμιστρο. Θα πρέπει επίσης να γίνεται συντονισμός των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών και όπου είναι δυνατό να συνταξιδεύουν.

2.       Οι Διευθυντές των σχολείων της μετακίνησης που υπογράφουν τα έντυπα οδοιπορικών θα πρέπει να βεβαιώνονται για την ορθότητα των μετακινήσεων.

3.       Σχολείο έδρας θεωρείται το σχολείο στο οποίο ο εκπαιδευτικός διδάσκει τις περισσότερες περιόδους.

4.       Ο αριθμός Ταυτότητας του εκπαιδευτικού και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του θα πρέπει να αναγράφονται πάντοτε μαζί με τα άλλα στοιχεία που ζητούνται στο έντυπο οδοιπορικών.

5.       Για το σχολικό έτος 2012-2013 οι πληρωμές οδοιπορικών θα γίνονται με έμβασμα στο τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί από τον κάθε εκπαιδευτικό.

6.       Σημειώνεται ότι με βάση σχετική πρόνοια στον περί Προϋπολογισμού Νόμο για το έτος 2013, τα Οδοιπορικά «Έξοδα Κινήσεως» και το «Επίδομα απουσίας εκτός έδρας» μειώνονται κατά 15%.

 

Οι σχετικές εγκύκλιοι/έντυπα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cv/logistirio. Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον αριθμό 22809552.

 

Η συνεργασία όλων θεωρείται απαραίτητη.

(Δόνα Πολυδώρου) για Γενική Διευθύντρια

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ

1        dde3641a     Οδοιπορικά για Μετακινούμενους Εκπαιδευτικούς για την Σχολική Χρονιά 2012-2013             

2        dde3641b     Έντυπο Οδοιπορικών              

3        dde3641c     Εξουσιοδότηση για πληρωμές από το FIMAS        

4        dde3641d     ΓΛ16 και ΓΛ16Α    

5        dde3641e     Κανονισμοί           

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio