ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Επιφυλάξεις για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών VIDEO 29/9/2012ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπιφυλάξεις για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών VIDEO 29/9/2012

 

Σοβαρές επιφυλάξεις εκφράζουν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών, την επόμενη της εξαγγελίας από τον υπουργό Παιδείας του νέου συστήματος διορισμού εκπαιδευτικών.

 

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών το οποίο εξήγγειλε χθες ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Δημοσθένους.

 

Σήμερα εκπαιδευτικοί εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους κατά πόσο το σύστημα αυτό θα είναι εφαρμόσιμο και στην πράξη και αν πραγματικά θα είναι προς το συμφέρον των μαθητών.

 

Ο πρόεδρος της οργάνωσης των δασκάλων Φίλιος Φυλακτού τόνισε ότι θα πρέπει να μελετηθεί η πρόταση του υπουργείου με προσοχή και να τύχει διαλόγου.

 

Την ίδια ώρα ο υπουργός Παιδείας θέλοντας να καθησυχάσει γονείς και εκπαιδευτικούς τόνισε με έμφαση ότι το προτεινόμενο σύστημα είναι δίκαιο και επισήμανε ότι δεν είναι χρονοβόρο και πως έρχεται να συνδυάσει δυο διαφορετικούς καταλόγους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους
  •                                            com2go      padedprotoporia@mail.com     Ekpedeftikos.com     All rights reseved.     2002-2013       xtenzio