ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους

Όροι Χρήσης 

Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, με εξαίρεση ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, ανήκουν στην ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. Απαγορεύεται η οποιοδήποτε χρήση κάθε υλικού   που βρίσκεται στην ιστοσελίδα χωρίς την γραπτή άδεια της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.  Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του υλικού σε απλό προσωπικό υπολογιστή του επισκέπτη για αυστηρά εκπαιδευτικούς λόγους ή για προσωπική χρήση.

 

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη. H ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ δεν εγγυάται την αγαστή λειτουργία της ιστοσελίδας, την μη παρουσία «ιών» ή οποιαδήποτε μορφής αρχείων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη αν και  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για  να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.  Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία του επισκέπτη, η οποία προέρχεται από την πλοήγηση η από τον οποιοδήποτε τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας.

 

Λειτουργία της ιστοσελίδας

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ έχει το δικαίωμα  να διακόψει ή να αναστείλει τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή να μεταβάλει τη φύση και το περιεχόμενό της, χωρίς καμία προειδοποίηση. Επίσης, η λειτουργία της μπορεί να διακοπεί ή να ανασταλεί είτε μόνιμα είτε προσωρινά, από  αίτια που ουδεμία σχέση έχουν με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και τους υπεύθυνους διαχείρισης αυτής. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούνται cookies για τη διευκόλυνση του επισκέπτη.   

 

 

Ενυπόγραφα Κείμενα

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

 

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ιστοσελίδων όπου παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links), η ιστοσελίδα της, ούτε εγγυάται για την ασφάλειά τους. Για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει, κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες που αναφέρονται πιο πάνω, την ευθύνη φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι δια το νόμο εκπροσώποι αυτών των ιστοσελίδων.

 

Πνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2011.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους