ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Διευκολύνσεις για θηλασμό και φροντίδα νεογέννητου

Θα εφαρμόζονται, σχετικά, τα ακόλουθα:

- Στις επηρεαζόμενες εκπαιδευτικούς θα παραχωρείται άδεια να απουσιάζουν/αποχωρούν από το σχολείο 1 περίοδο την ημέρα για όλο το διάστημα μέχρι τη συμπλήρωση 9 μηνών από την ημερομηνία του τοκετού.  Η επέκταση ισχύει για όλες τις περιπτώσεις που η πιο πάνω νέα περίοδος των 9 μηνών δεν έχει ακόμα λήξει, ανεξάρτητα αν έχει ήδη παρέλθει η περίοδος των 6 μηνών που ίσχυε προηγούμενα.

- Από τις 5 συνολικά περιόδους που οι επηρεαζόμενες εκπαιδευτικοί θα απουσιάζουν κάθε βδομάδα, οι 3 θα είναι από το διδακτικό τους χρόνο ενώ οι άλλες 2 από τον υπόλοιπο χρόνο τους στο σχολείο.  Νοείται ότι η 1 περίοδος για τις επισκέψεις γονέων παραμένει υποχρεωτική.

- Ο χρόνος των 3 διδακτικών περιόδων θα πρέπει να ζητείται με φροντίδα της διεύθυνσης των επηρεαζόμενων σχολείων και να παραχωρείται σε αυτά από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

- Για το διάστημα μετά την έναρξη και πριν τη λήξη του εννιαμήνου, ο χρόνος των 3 περιόδων θα αξιοποιείται από το σχολείο για σκοπούς ενισχυτικής διδασκαλίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους