ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:«Κανάλια Επικοινωνίας Νηπιαγωγών»

Περιήλθε στην αντίληψή μας ότι εξακολουθεί να λειτουργεί στο χώρο της Προδημοτικής Εκπαίδευσης το φαινόμενο των «καναλιών επικοινωνίας», φαινόμενο σύμφωνα με το οποίο οι νηπιαγωγοί επιφορτίζονται την ευθύνη ενημέρωσης άλλων σχολείων – νηπιαγωγείων, σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις του Τμήματος. 

 

Θεωρούμε ότι η τακτική αυτή δεν πρέπει να συνεχίζεται και, για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους, είναι ευθύνη της Προϊστάμενης Αρχής να αποστέλλει γραπτώς τις διάφορες προσκλήσεις στα νηπιαγωγεία.  Ως εκ τούτου καλούνται οι συνάδελφοι νηπιαγωγοί να αρνούνται να προσφέρουν ή να δέχονται υπηρεσίες ενημέρωσης μέσα από «κανάλια επικοινωνίας», ώστε επιτέλους να λειτουργήσουν σωστές και τυπικές διαδικασίες ενημέρωσης στο χώρο της Προδημοτικής Εκπαίδευσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους