ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Τήρηση Κανονισμών και Οδηγιών της Προϊστάμενης Αρχής

Οι συνάδελφοι καλούνται να έχουν υπόψη τους ότι η πιστή τήρηση των κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία των σχολείων, της εκπαιδευτικής νομοθεσίας γενικότερα και των εκάστοτε εγκύκλιων οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας, αποτελεί υποχρέωση που πηγάζει από τη σχέση εργοδότη-εργοδοτούμενου και, περαιτέρω, είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των σχολείων και τη διατήρηση ομαλών σχέσεων με την εκπαιδευτική ιεραρχία. 

 

Η έγκαιρη υποβολή στοιχείων που ζητούνται από την Υπηρεσία, η ορθή συμπλήρωση των εντύπων που απαιτούνται για τα διάφορα επιδόματα, η δήλωση των πραγματικών στοιχείων και δεδομένων για κάθε περίπτωση (π.χ. έδρα, απόσταση για σκοπούς οδοιπορικών, απόσταση για σκοπούς μονάδων μετάθεσης), θα πρέπει να τυγχάνουν της ιδιαίτερης προσοχής όλων των συναδέλφων και κυρίως των διευθυντών, καθώς η στάση που τηρούν οι εκπαιδευτικοί δημιουργεί εντυπώσεις για το υπηρεσιακό και μορφωτικό τους επίπεδο και καθορίζει το κύρος του δασκάλου.

 

Όπου υπάρχουν διαφωνίες της ΠΟΕΔ με την Επίσημη Πλευρά, οι οδηγίες αυτές της οργάνωσης θα πρέπει να εφαρμόζονται πιστά, ώστε ο Κλάδος να παρουσιάζεται ενωμένος στη διεκδίκηση των δικαίων του.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους