ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Εκπαιδευτικές άδειες χωρίς απολαβές

Παρατηρείται εκπαιδευτική άδεια χωρίς απολαβές σε μόνιμο εκπαιδευτικό που έχει εξασφαλίσει εγγραφή σε ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης αφού υποβάλει συνημμένα με την αίτησή του βεβαίωση εγγραφής σε αυτό το ίδρυμα, τον κλάδο σπουδών, τη διάρκεια και το περιεχόμενό τους.

Εκπαιδευτικός που εξασφαλίζει εκπαιδευτική άδεια χωρίς απολαβές, είναι υποχρεωμένος να υπογράψει σχετικά συμβόλαια με τα οποία υποχρεούται να επιστρέψει και να εργαστεί στην εκπαίδευση για χρονική διάρκεια ίση με τη διάρκεια των σπουδών του ή σε περίπτωση που αρνείται να επιστρέψει θα υποχρεωθεί να πληρώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, που ορίζεται στο συμβόλαιο, για κάθε χρόνο της εκπαιδευτικής του άδειας.

Σημειώνεται ότι στις πιο πάνω περιπτώσεις ο χρόνος απουσίας μετρά για όλους τους σκοπούς, εκπαιδευτικούς, προαγωγής, σύνταξης κλπ γι' αυτό και οι εν λόγω εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν τα σχετικά δεσμευτικά συμβόλαια.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους