ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Εκπαιδευτικές άδειες με απολαβές

Παραχωρείται εκπαιδευτική άδεια με απολαβές σε μόνιμο εκπαιδευτικό όταν έχει εξασφαλίσει πλήρη υποτροφία η οποία παραχωρείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (ΙΚΥΚ) που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών.  Τέτοιες υποτροφίες είναι αυτές που παραχωρούνται από το Φούλμπραϊτ ή από τη Μαράσλειο και είναι διετείς.

Εκπαιδευτικός που εξασφαλίζει εκπαιδευτική άδεια με απολαβές, εκτός της υποτροφίας, λαμβάνει για τους πρώτους 6 μήνες πλήρη μισθό και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέρος του μισθού του, που ποικίλλει ανάλογα με την οικογενειακή του κατάσταση.

Ο εκπαιδευτικός αυτός ωστόσο είναι υποχρεωμένος να υπογράψει σχετικά συμβόλαια με τα οποία υποχρεούται να επιστρέψει και να εργαστεί στην εκπαίδευση 2 χρόνια για κάθε χρόνο της υποτροφίας που πήρε ή σε περίπτωση που αρνείται να επιστρέψει θα υποχρεωθεί να πληρώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για κάθε χρόνο της υποτροφίας, που ορίζεται στο συμβόλαιο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους