ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Άδεια ασθενείας

Με βάση τη σχετική νομοθεσία κάθε συμβασιούχος εκπαιδευτικός λειτουργός δικαιούται άδεια ασθένειας με πλήρεις απολαβές, με βάση πιστοποιητικό από αρμόδιο ιατρικό λειτουργό, μέχρι 28 ημέρες σε κάθε σχολική χρονιά.  Εάν εξαντλήσει και τις 28 ημέρες και ωστόσο αδυνατεί να αναλάβει καθήκοντα, τότε παραπέμπεται σε Ιατροσυμβούλιο, το οποίο μπορεί να συστήσει παράταση της άδειας ασθένειας μέχρι και 42 ημέρες συνολικά (28+14), με πλήρεις απολαβές. 

Εάν ο εκπαιδευτικός χρειάζεται πέραν των 42 ημερών, τότε, μετά από σύσταση του Ιατροσυμβουλίου, μπορεί να πάρει επιπλέον μέχρι 42 ημέρες χωρίς απολαβές.  Μετά και από αυτή την παράταση και αν ακόμα ο εκπαιδευτικός δεν μπορεί να αναλάβει καθήκοντα, τότε διακόπτεται η σύμβασή του.  Δε διακόπτεται η σύμβαση δασκάλας η οποία ασθενεί λόγω εγκυμοσύνης και η οποία κάλυψε όλες τις άδειες ασθένειας που δικαιούνταν.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους